Steget till mästarklass

Great Mindset hjälper företagsledare och organisationer att nå mästarklass.

ProfessionelltÄrligtEngagerat

01

Disciplinerade människor

Det handlar sällan om vad du gör, utan vilka du gör det tillsammans med. Om du inte bestämmer dig för en grundläggande nivå på vilka krav du ställer, på dig själv och din omgivning, kommer du mycket lätt glida in i beteenden och attityder som är långt sämre än de du förtjänar. För att nå mästarklass bör du omge dig med människor du själv vill vara som, eller som kompletterar dig till den bästa versionen av dig själv.

02

Disciplinerat tänkande

Ditt mindset är helt avgörande för att nå din fulla potential. Det är först när du lärt dig tolka dina tankar som du kan åstadkomma något större i livet. När du fokuserar på det du själv kan påverka skapas kontroll, och med kontroll ökar ditt självförtroende. Man får det man fokuserar på, och tänker du som de positiva kommer du att vinna.

03

Disciplinerad handling

Hårt jobb kombinerat med en definierad riktning ger dig svaren på vilka handlingar som krävs för att nå din önskade framgång. Du måste bestämma dig och följa dina löften oavsett vad som kommer i din väg. Även om allt går fel: om aktiemarknaden rasar ihop, om den du älskar lämnar dig eller om dina vänner inte ger dig det stöd du behöver. Även i dessa stunder måste du förbli trogen ditt beslut att leva ditt liv på den högsta nivån, som du förtjänar.

“Vissa människor pratar om dig för att de förlorat förmånen att prata med dig.”

Oscar Wilhelmsson

Strategisk rådgivare

  • Marknadsstrateg
  • Strategisk affärsrådgivare
  • Föreläsare

Marknadsstrateg

Ta ditt varumärke från bra till mästarklass. Genom att höja nivån på det grafiska språket och tonaliteten för ditt varumärke skapas intresse och kundnytta. Med mångårig erfarenhet inom kommunikation för ledande varumärken i Sverige kan jag hjälpa ert varumärke att ta steget från bra till mästarklass.

 

Strategisk affärsrådgivare

En tydlig strategi är viktig, men utan en värdegrund kommer den inte hålla. Genom att hjälpa bolag med att tydliggöra värdegrunden i organisationen och sedan definiera mål och riktning kan verksamheten ta steget från bra till mästarklass. Med mångårig erfarenhet av närvaro i ledningsrum i ägarledda bolag tillför jag ett utifrån perspektiv som kan vara skillnaden för att din verksamhet ska kunna nå önskade affärsmål.

Föreläsare

Oscar Wilhelmsson är den unga entreprenören och inspiratören från Ronneby som tidigt bestämde sig för att gå sin egna väg. Efter året som UF-företagare kastade han sig ut och startade sitt första företag som senare kom att vinna Årets Byrå Sverige med högst kundnöjdhet i hela landet. I en självbiografisk skildring med erfarenheter från ungt företagande och insikter från att samarbeta med några av de främsta entreprenörerna och idrottsstjärnorna i landet bl.a Nils van der Poel, inspirerar Oscar med verktyg hur man når högt uppsatta mål och framgångsrik företagsamhet.