Sparc Group

Snabbväxande koncern inom installationsbranschen

Sparc Group är en entreprenörsdriven koncern som samordnar och förvärvar bolag inom installationsbranschen. Sedan starten 2021 har man förvärvat över 60 bolag inom VVS, el, nät och säkerhet.

Med drygt 850 medarbetare verkar man idag från Malmö i söder till Falun i norr med huvudkontor på Kineum i Göteborg. Visionen är att skapa Sveriges mest hållbara arbetsplats inom installationsbranschen.

Uppdrag

Marknadschef

Av entreprenörer, för entreprenörer

I Sparc samlar man installationsbolag kring en stark marknadsinriktad agenda: Att med stort hjärta skapa Sveriges mest hållbara arbetsplats i installationsbranschen. Tillsammans utvecklar och förfinar man inte bara varandras kompetenser och gemensamma erbjudande till marknaden. Sparc Group bygger också en positiv entreprenörsdriven bolagskultur där ledare och medarbetare kan må bra och utvecklas.

”Vi vill öka och förädla värdet för våra företagsledare och dotterbolag. Vi vill skapa en stark gemenskap och positiv bolagskultur, med och för entreprenörer. Tillsammans skapar vi en utvecklande miljö där alla medarbetare kan trivas och utvecklas.”