Framgångar

Framgång förväxlas oftast med pengar, status och utmärkelser. Vad framgång egentligen handlar om är att hela tiden sträva efter en bättre framtid.

  • Sveriges nöjdaste kunder
  • Mest företagsam i länet
  • Med tillväxt som drivkraft
  • 40 år av unga entreprenörer

Årets Byrå Sverige

Som en av delägarna i Bravissimo satte vi tidigt målsättningen att vinna Årets Byrå med ambitionen att ha Sveriges nöjdaste kunder. Under flera år placerade vi oss i toppen, och 2020 kunde vi titulera oss som bäst i Sverige i vår branschkategori. Bravissimo hade detta år högst Nöjd Kund-index i hela branschen med snittpoäng 9,4 av 10 och var ”Best practise” i Kunskap om varumärken, Administrativa rutiner, Utvärdering av samarbetet, Leveranssäkerhet, Affärsnytta och Mest effekt för pengarna.

Blekinges mest företagsamma människa

Svenskt näringsliv är initiativtagare för priset Blekinges mest företagsamma människa. Ett pris som hyllar personer som bidrar med företagsamhet till sin region och som skapar arbetstillfällen. Efter företagsstarten direkt efter gymnasiet med ett ben i en webbyrå och andra benet i ett klädmärke baserat på den svenska hockeyspelaren Oliver Ekman Larsson var jag en av fem finalister 2013.

Nordiskt tillväxtföretag

Endast 5 % av Sveriges bolag tilldelades utmärkelsen UC Nordiskt Tillväxtföretag 2021. Som en av ägarna i Bravissimo gjorde vi en unik tillväxtresa i byråbranschen med fokus på nöjda och välmående kunder.

Tidernas UF-företagare

Närmare en halv miljon gymnasieelever har drivit UF-företag sedan starten 1980. Detta är bara ett av många resultat efter 40 år av Ung Företagsamhet. UF gör skillnad både för individen och samhället. Tillsammans med andra framgångsrika entreprenörer som också började sin resa som UF-företagare är det en ära att få vara en av tidernas UF-företagare med bl.a Filip Tysander (Daniel Wellington), Annika Sund (Leksands knäckebröd) med flera. Se tidernas UF-företagare här.