Le Kebab

Högklassig kebab för hela familjen

En vällagad måltid är ofta en kombination av ett skickligt hantverk och kvalitativa råvaror. Så är det även hos Le Kebab. Maten är välkomponerad i sin smak, bröden bakade för hand och såserna gjorda från grunden.

Visionen är att alla i Sverige ska ha närhet till att uppleva en riktigt god kebab, gjord på riktigt bra råvaror. Resan som är påbörjad gör Le Kebab till Sveriges snabbast växande kebabrestaurang, med målet att finnas med 48 restauranger runt om i Sverige om fem år.

Uppdrag

Strategisk affärsrådgivning
Varumärkespositionering

Sveriges snabbast växande kebabrestaurang

Le Kebab är ett resultat av inspiration hämtad från Europas alla hörn, från lyxkrogar till gatukök. Med ambition att ta den populära kebaben från snabbmat till en vällagad maträtt, gjord på riktigt bra råvaror.

”Vi ville också skapa en miljö för att ge gästen möjlighet att uppleva samma sköna känsla som vi själva upplevde, när vi upptäckte smakerna på krogar och gator runt om i Europa. Idag går det att uppleva smaken av en vällagad kebab på våra restauranger i Stockholm, och vi har nu fyllt platsen som vi själva kände saknades.”